Nyhet

<<Fler nyheter

Mingla bland hajar på Universeum 9:april

Den 9:e april är det är dags för inspirationskväll mitt bland hajar och akvarier på vetenskapscentret Universeum. Vi bjuder på middagsbuffé, trendspaning, panelsamtal och en mötesplats för studenter och näringsliv. Tillsammans diskuterar vi vilka kompetenser som behövs för att framgångsrikt möta samhällets hållbarhetsutmaningar. Missa det inte!!

När: Onsdag 9:e april, 18.30 – 21.00
Var: Akvariehallen på Universeum, Södra Vägen 50, Göteborg
Mat: Vi bjuder på middagsbuffé (vegetariskt)
Mer: bit.ly/gbg9april. Begränsat antal platser…
Eventbrite - Inspirationskväll om framgång och hållbarhet

 • Mingel och middagsbuffé (vegetariskt)
  Passa på att mingla och träffa våra partners på plats. Mellan kvällens aktiviteter finns gott om utrymme att nätverka!
 • Nio hållbarhetstrender
  I senaste numret av Camino listas nio goda trender med potential att förändra samhället. Johanna Stål och Caroline Petersson ger en dragning av trenderna och vad som krävs för att de ska bli norm.
 • Panel 
  Representanter från både akademi och näringsliv fortsätter diskussionen. Samtalet kretsar kring hur det är att arbeta med hållbarhet och vilka kompetenser som behövs för att vara framgångsrik. Medverkar gör Karin Stenmar – miljöchef på Folksam, David Andersson – projektledare på Chalmers Challange Lab, Tomas Haglund – seniorkonsult inom hållbarhetsstrategi på Accenture.
 • Partners 
  Eventet projektleds gemensamt av Sustainergies, Miljöbron och Universeum, med stöd från flera partners. Göteborgs stad, CSR Västsverige, Volvo, COWI, Ekobanken, Göteborgs Miljövetenskapliga Centrum, Camino, Göteborgs Universitet, Handels Students for Sustainability med fler…
BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER SÅ GLÖM INTE ANMÄLA ER!