Nyhet

<<Fler nyheter

Konferensfunktionärer till Mobilitet och Beteende 2017 – Sökes!

Är du intresserad av mobilitet och beteende frågor?
 
Ta chansen och var Konferensfunktionärer på Gröna Bilisters konferens den 21 mars 2017 i Uddevalla.
Välkommen till Gröna Bilisters årliga konferens om mobilitet och beteende – Sveriges största mötesplats för dig som vill vara med och påskynda framtidens hållbara mobilitetslösningar och nå målet om en fossiloberoende fordonsflotta 2030.
Till genomförandet av Mobilitet och Beteende 2017 söker vi engagerade studenter som bistår oss med allt från att hälsa deltagare välkomna eller att agera konferensvärd till att hjälpa till med praktiska göromål. Självklart kommer du ges tid att delta på det mesta av konferensens innehåll, utöka ditt kontaktnät och lära dig mer om hållbara transporter och metoder för beteendeförändring. Vi vill att du dels fungerar som funktionär men även tar en aktiv roll under konferensen som representant för unga vuxna/studenter.
Är du intresserad av att delta under konferensen, få möjligheten att nätverka och samtidigt få en meriterande erfarenhet? Vi bjuder in sju studenter att vara med som funktionärer och deltagare på årets konferens!
Datum: 21 mars 2017
Tid: 09.00-16.30
Plats: Folkets hus, Göteborgsvägen 11, Uddevalla
Läs mer om evenemanget: http://www.gronabilister.se/arkiv/aktiviteter/mobilitet-och-beteende-2017
Villkor
Du får gratis deltagande på konferensen (värde 2500 kr) i utbyte mot att du hjälper till som funktionär under dagen. Vi bjuder på förmiddagsfika, lunch och fika. Vi kan även bjuda på resa till och från konferensen vid överenskommelse.
Ansökan
Anmäl ditt intresse samt ange dina kontaktuppgifter till alfred.andersson@gronabilister.se.
Frågor
Om du har några funderingar är du välkommen att höra av dig till projektledare Jesper Johansson på 0706 30 51 50 eller jesper.johansson@gronabilister.se.
Välkommen med din ansökan!
/Styrelsen i Gröna Bilister